www.magnesstudio.hu

MERT A JÓ REKLÁM TAPAD

Cégünkről

A vállalatunk 2006. júniusában alakult azzal a céllal, hogy olcsó de, prémium minőségű, mágneses reklám és szóró ajándékkal lássuk el hazánkat és a környező országokat! Sajnos mi sem találtunk „kolbászos kerítést” de kitartó munkával és minőségi termékeinkkel mára Magyarország vezető hűtőmágnes gyártó és forgalmazó cégeként jegyeznek minket.

Hiába van jó ötlet, kiváló minőség, piacképes ár, ha nincs kereslet! És most jön a köszönet hazánk legjobb és legismertebb 64 reklámajándékot forgalmazó cégeinek, több mint 200 értékesítőjének, akikkel napi kapcsolatban vagyunk és segítségükkel 5 év alatt közel

10 millió mágnest gyártottunk és adtunk el. A Mágnesstúdió Kft. a kezdetektől fogva a viszonteladásra hatalmas hangsúlyt helyezett, ennek köszönhetően, az Ön hűtőgépén is bizonyára megtalálható valamelyik termékünk.

2010.-ben sikerült nyitni a környező országok felé is, és mára 4 országban 11 viszonteladó partnerünk segíti a munkánkat. Bizonyára már Ön is gondolt arra, hogy cégének olcsó, de hatékony reklámot készíttessen, de a szórólapban nem látott fantáziát, a tévé és a rádióreklám pedig megfizethetetlen!

Ezért van a hűtőmágnes! Egy példa: 10 szórólapból 8-9 olvasás nélkül kidobásra kerül. A hűtőmágnes esetén 10-böl 9 eléri a célját. Egy ízlésesen megtervezett mágnes biztos, hogy nem kerül a kukába, a hűtőre helyezve pedig állandóan vásárlásra ösztönözz.