www.magnesstudio.hu

MERT A JÓ REKLÁM TAPAD

Szolgáltatások

Először csak egy kerül a hűtőre, később már keresni kell a helyet, ahová az újabb kis vidám, színes és ötletes hűtőmágnest tehet, vagy éppen praktikus információkat hordozó mágnest helyezhet el úgy, hogy az mindig szem előtt legyen! A mágnest bátran használhatja bármilyen vas alapú felületen, hiszen nem okozhat vele sérülést a hűtőszekrény vagy a mikrohullámú sütő felszínén. Bármikor áthelyezheti, eltávolíthatja, vagy akár a helyére újat tehet fel.

A hűtőmágnes anyaga rugalmas, vízhatlan, könnyen kezelhető, mely több évig megőrzi mágneses tulajdonságát. A digitális vagy ofszet eljárással készülő, egyaránt kitűnő minőségű reklámhordozó változatos formában és stílusban juttathatja célba üzenetét. Mivel a síkfelületű mágnes praktikus és költséghatékony reklámhordozó, ezért kiválóan alkalmas promóciók ötletes kiegészítőjeként. Amennyiben Önnek elsődleges célcsoportja a fogyasztó, aki otthonában, vagy munkahelyén naponta többször is találkozik a hűtőmágnessel, úgy ez kihagyhatatlan lehetőség, hogy eljuttassa hozzájuk üzenetét!

A 0,4 mm vastagságú mágnesfóliára az Ön egyedi elképzeléseinek megfelelő méretű, grafikájú és formájú hűtőmágnest készítünk, amely magához vonzza a tekintetet! Választása szerint matt vagy fényes fóliával borítjuk a mágnest, ezzel biztosítva a hosszantartó védelmet. Amennyiben szeretné elkápráztatni fogyasztóit, úgy a csillogó felületű műgyantás mágnest ajánljuk figyelmébe! Mint vízcsepp a levélen, úgy csillog és domborodik ez a kristálytiszta, sima tapintású anyag a mágnesen, mely megőrizve rugalmasságát, elegánssá varázsolja a felületet.
A mágnest elhelyezheti a promóció helyszínén, mellyel vásárlásra szólítja fel a fogyasztókat, de újságban is szerepelhet behúzásként.

Más típusú jármű-feliratokkal ellentétben, kiválóan alkalmasak időszakos, esetenként ismétlődő, változó reklámokhoz. A rövid ideig vagy nem állandó jelleggel használt feliratok könnyen cserélhetők anélkül, hogy kárt okoznának az autó felületén. Gerillamarketinghez, cégreklámhoz tökéletesen alkalmas! Egyszeri, időszakos vagy ismétlődő reklámok ideális eszköze.

Kivitelezés:
Teljes felületében rugalmas, rendszerint 0,8 mm vastag, mágnesfóliából készített, egyedi formájú reklámhordozó, amelynek felülete tetszés szerinti grafikával, különböző nyomdai megoldásokkal kérhető. Vízhatlan, így ellenáll a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is. A gépjárművek karosszériájának minden vasalapú, sima, sík vagy kis ívben domborodó fém felületére mágnesesen tapad.

Nagy sebességnél, maximum 160 km/óránál is biztonságosan alkalmazható, szükség szerint feltehető-levehető. 0,8mm vastagságú mágnes fóliából gyártott hajlékony, az autó ívét követő figyelemfelkeltő reklám. Időjárás és szennyezés-álló technológiával készül.

Ha szeretné, hogy üzenete minél több emberhez eljusson, gépjárműparkját öltöztesse fel akár fluoreszkáló mágnesfóliával!

Számos ajándéktárgyat is készíthetünk mágnesfóliából, így felhasználási lehetőségének csupán a fantázia szabhat határt!
Készíthetünk belőle:
- naptárt, fényképtartót, névjegykártyát, üzenőfalat, mely mindig szem előtt van. Vagy jegyzettömbbel kombinált bevásárlólista is kerülhet a hűtőre, hogy mindent beszerezhessen a hétvégi ebédhez.
Gyerekek és felnőttek számára kedves meglepetés lehet egy kirakható puzzle, vagy mágneses órarend. A könyv szerelmeseit pedig egy dekoratív könyvjelzővel is megajándékozhatja.
Gyors, pontos és rugalmas gyártót keres nyomdai termékek, displayek, promóciós anyagok elkészítéséhez? Ügyfélkapcsolati munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, hogy terméke egyedi elképzelésének megfelelően készüljön el! Palettánkon – a teljesség igénye nélkül – az alábbi szolgáltatások és nyomdaipari termékek gyártása szerepel:

  • borítékok, tasakok, dobozok gyártása,
  • füzetek, szórólapok, plakátok készítése,
  • füzetek, szórólapok, plakátok készítése,
  • matricák, jegyzettömbök, naptárak gyártása,
  • arculati termékek komplett nyomdai kivitelezése (névjegykártya, levélpapír, stb),
  • újságok, könyvek gyártásának teljes körű kivitelezése,
  • megállító-táblák, displayek, molinók készítése,
  • ügyviteli nyomtatványok, leporellók gyártása,
  • dossziék (gyűrűs, pólyás, gyorsfűzős) előállítása,
  • perszonalizálás, expediálás, küldemények postai forgalomba való juttatása.

Megrendelőink magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében a nyomdai feldolgozásra átadott anyagokat (fájl, film) a feldolgozhatóság szempontjából minőségi ellenőrzésnek vetjük alá. Ezzel kívánjuk kiszűrni már a munka megkezdése előtt a hibás, nyomdai feldolgozásra nem alkalmas fájlokat, filmeket.
Ezen többletszolgáltatásunkat, áraink minden esetben tartalmazzák! Nyomdaipari szolgáltatásaink teljes körűek, egyedi formakivágásra, fóliázásra, UV-formalakkozásra, komplett kötészeti és utó-feldolgozási tevékenységekre is kiterjednek.